Ontspanning,Kruidenstempel,hotstone

  • Ontspanningsmassage:

Deze heeft als basis de Zweedse massage. De nadruk ligt hier op vloeiende rustige bewegingen en overgangen met afwisselende druk. Deze druk kan zacht of steviger gegeven worden naargelang de behoefte of toestand van het lichaam. Een aanrader is om voor deze massage 90 min uit te trekken, zo kan er overal voldoende aandacht besteed worden en is het resultaat optimaal. Er worden alleen maar 100% natuurlijke etherische oliĆ«n  gebruikt (Doterra) en als basis olie jojobae care. 

  • Kruidenstempel massage:

Kruidenstempels zijn 100% natuurlijke verschillende soorten kruiden die in een katoenen doek worden opgebonden. Er wordt gewerkt met reinigende, activerende of ontspannende kruidenstempels die in warme olie worden gedrenkt. Met deze warme stempels word je getamponneerd en stevig gemasseerd. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgt voor dit dubbele effect. 

  • Hotstone therapie:

Is een behandeling met warme lavastenen, er word met de stenen gemasseerd, en op bepaalde punten op het lichaam gelegd. De warmte dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een stretching effect. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is het een krachtige en diepe massage met een zalig ontspannend effect.

  • Deep Relax massage:

Dit is een unieke mix van manuele massage, hotstone en kruidenstempels. De afwisseling van deze technieken zorgt voor een goede stimulatie van de orgaanfuncties en de stofwisseling, bevorderd het ontgiften en activatie van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze combinatie van warmte, kruiden en de geursensaties die vrijkomen zorgt voor een optimale ontspanning van lichaam en geest.