Ontspanningsmassages. 

Zweedse massage:

Hier ligt de nadruk op rustige vloeiende bewegingen en overgangen met afwisselende druk die zacht of wat steviger gegeven kan worden.

Duur: 60 min of 90 min. 

TIP: 90 min is een aanrader zo kan er voldoende aandacht besteed worden aan het heel het lichaam.  

Hotstone massage:

Is een warmte behandeling met lavastenen, er word met de lavastenen gemasseerd en op bepaalde punten op het lichaam gelegd.                                     De warmte dringt diep door in de spieren  wat zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een stretching effect. 

Duur: 60 min. 

Kruidenstempel massage:

Kruidenstempels zijn 100% natuurlijke verschillende soorten kruiden die in een katoenen doek worden opgebonden.       De stempels worden gedrenkt in warme olie waarmee dan stevig gemasseerd en getamponneerd wordt.                               Zo worden de kruiden als het ware in het lichaam geperst wat een zeer reinigende (detox) en activerende functie op het lichaam heeft. 

Duur: 60 min. 

Deep relax massage:

Voor wie het wat exclusiever mag zijn is er deze unieke behandeling waar men een mix krijgt van de zweedse de  Hotstone en de kruidenstempel massages. 

Deze combinatie van rustige vloeiende manuele handgrepen met de warmte van de hotstone en de effecten en geuren van de kruidenstempels zorgt voor een ultieme prikkeling van de zintuigen en speciale ervaring.  

Duur: 9O min.