Bij wie kom je terecht. 

Mijn naam is Schirru Didier,

Ik zie mezelf als een enthousiast, leergierig en gedreven therapeut die de klanten op hun gemak laat voelen en samen met hen een oplossing zoekt in geval van klachten of volledige ontspanning probeert te verwezenlijken.

Wat je mag verwachten:
Kom je voor ontspanning, een sport massage of met specifieke klachten, ik zal er altijd voor zorgen dat je een op jou persoonlijk afgestemde behandeling krijgt die dag.

Zelf heb ik goede contacten met; fysiotherapeut, acupuncturist, chiropractor, osteopaat/orthomoleculaire en nutritionele geneeskunde. Ingeval dat je voor pijnbehandeling komt, en er na enkele behandelingen geen verlichting bereikt is, stuur ik je graag verder naar een van deze therapeuten. 

OPLEIDING:

Ontspanningsmassage (Syntra). 2017

Sportmassage (MYOS) 2018.

Triggerpoint / fascia (Travell Simons) 2018.

Deep tissue massage (Brian Utting) 2019.

Sportmobilisaties (Dr Mulder). 2019 - 2020

Zenuwreflexologie & Manuele Neurotherapie. (ICZO) 2021. 

Orthomoleculaire geneeskunde (KPNI) 2021 - 2022. 

Mijn naam is Chiarelli Maria. 

Ik heb het geluk dat ik van mijn passie voor lichaam en geest mijn beroep heb kunnen maken. Als massagetherapeute ondersteun ik mensen op een natuurlijke manier om opnieuw bij zichzelf te komen.

Wat je mag verwachten:  

 Ieder lichaam heeft zijn eigen verhaal, door goed te luisteren en voelen naar jou verhaal krijg je een heel persoonlijke behandeling die dag.

OPLEIDING:

Ontspanningsmassage. 

hotstone-massage. 

kruidenstempel-massage. 

cupping-massage. 

Zwangerschapsmassage.