Ontspanning & Duo massage

Zweedse massage:

Hier ligt de nadruk op rustige vloeiende bewegingen en overgangen met afwisselende druk die zacht of wat steviger gegeven kan worden.

Duur: 60min of 90min.

TIP: 90 min is een aanrader zo kan er voldoende aandacht besteed worden aan het heel het lichaam

Nek & schouders:

Hier ligt de nadruk op de nek en schouders, Ideaal als men weinig tijd heeft en tijd maar toch behoefte aan een moment van ontspanning.

Duur: 30min of 45min.  

Voet massage (reflexologie):

Heel het lichaam wordt gepresenteerd op de voeten waardoor deze behandeling een uitwerking heeft op heel het lichaam. Dit is pure ontspanning met een therapeutisch effect.

Voor deze massage gebruik ik de technieken uit de zenuwreflexologie.

Duur: 30min.

Tip: Een aanrader als men weinig tijd heeft en toch behoefte aan volledige ontspanning.  

Boek nu!

Hotstone massage:

Is een warmte behandeling met lavastenen, er word met de lavastenen gemasseerd en op bepaalde punten op het lichaam gelegd. De warmte dringt diep door in de spieren wat zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een stretching effect.

Duur: 45min - 60 min. 

Kruidenstempel massage:

Kruidenstempels zijn 100% natuurlijke verschillende soorten kruiden die in een katoenen doek worden opgebonden. De stempels worden gedrenkt in warme olie waarmee dan stevig gemasseerd en getamponneerd wordt. Zo worden de kruiden als het ware in het lichaam geperst wat een zeer reinigende (detox) en activerende functie op het lichaam heeft.

Duur: 60 min. 

Deep relax massage:

Voor wie niet kan kiezen of het net dat tikkeltje meer mag zijn is er deze unieke combinatie van de zweedse massage, hotstone massage en kruidenstempelmassage.

Deze combinatie van vloeiende handgrepen, warmte van de lavastenen, druk en geuren van de kruidenstempels zorgen voor een diepe relaxatie.

Duur: 90min. 

Boek nu!

Duo massage. 

Kom met zijn tweeën samen genieten van een heerlijke ontspanningsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van 100% natuurlijke (etherische) oliën. De rustgevende geuren en warmte dragen bij tot een volledige ontspanning.

Duur: 60min - 90min.

TIP: 90min is een aanrader, zo kan er overal voldoende aandacht besteed worden. Ook een mogelijkheid om te combineren met hotstone.


Boek nu!